Icon Camping De Zwiese

Natuurcamping

Een prachtige plek aan de oever van de Overijsselse rivier De Vecht tussen Hardenberg en Gramsbergen

Natuurcamping in Hardenberg

Camping De Zwiese is een natuurcamping in Hardenberg en heeft 25 kampeerplaatsen van ieder zo’n 100m2 met fruithagen als erfafscheiding. De ruime kampeerplaatsen zijn allen voorzien van een eigen elektra- en wateraansluiting. Tevens heeft elke plek een eigen waterafvoersysteem.

Voor een trekkerstentje is er op onze camping bijna altijd plaats in de boomgaard.

Op het gehele terrein van camping De Zwiese is stabiel en snel internet aanwezig door middel van Wi-Fi. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden voor onze gasten. De camping biedt plaatsen met schaduw, zonder schaduw en enige schaduw. Het parkeren op de centrale parkeerplaats is gratis.

Kampeerplekken Camping de Zwiese Hardenberg
Sanitair Camping de Zwiese

Sanitair

In het sanitairgebouw bevinden zich de toilet- en douchegelegenheden (dames, heren en mindervaliden). Ook is er een afwasruimte en is er de mogelijkheid om uw wasgoed te wassen en drogen (tegen een kleine meerprijs). Er bevindt zich een overdekte recreatieruimte waar u bijvoorbeeld kunt lezen, relaxen of een spelletje kunt doen.

Tevens kunt u gebruik maken van een aantal keukenvoorzieningen, zoals een koeling, borden en bestek.

Klim- en klautertoestellen

De camping is het ideale uitgangspunt voor een prachtige wandeling, een fietstocht of om een stukje te varen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: er zijn klim- en klautertoestellen.