Icon Camping De Zwiese

Algemene voorwaarden

Voorwaarden en reglement van Natuurcamping De Zwiese

Hardenbergerweg 23,
7778 HP Hardenberg (Loozen)

Aankomst- en vertrekdagen
Zowel de aankomstdagen als vertrekdagen zijn van maandag t/m zondag. U kunt inchecken vanaf 13:00 uur, uitchecken moet voor 11:00 uur.

Algemeen
Party- en feesttenten zijn niet toegestaan. Een windscherm of extra open luifel is toegestaan, mits dit het uitzicht van de overige kampeerders niet belemmerd. Buiten de voortentverharding is het niet toegestaan worteldoek, kleden of plastic te gebruiken. Andere personen die van uw kampeermiddel gebruik maken betalen het gewone overnachtingstarief. Dit is altijd in overleg met de beheerder van de camping.

Parkeren
Auto’s worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats. Het wassen van auto’s en/of caravans is niet toegestaan. Voorkom geluidsoverlast door niet regelmatig heen en weer rijden. Wij hebben een autovrij kampeerveld, dus u kunt geen auto’s bij de caravan of tent parkeren. Alleen bij aankomst mag u met de auto het kampeerveld op om u caravan te plaatsen en uw kampeerartikelen te lossen.

Huisvuil
Huisvuil dient uitsluitend in gesloten vuilniszakken in de containers te worden gedeponeerd. Er is een container voor huisvuil (groenafval in een zakje mag hier ook in), papier en glas. Probeer de camping netjes en schoon te houden.

Chemisch toilet
Het chemisch toilet moet worden gereinigd in de daarvoor bedoelde strotplaats bij het sanitairgebouw. Probeer het gebruik van chemische middelen overigens te beperken.

Sanitaire ruimte
De sanitaire ruimte gebruiken we samen en we moeten het dus ook samen schoon houden. De sanitaire ruimte wordt minimaal 1 keer per dag grondig gereinigd. Het zou prettig zijn als u ook een handje meehelpt door na het gebruik van een sanitaire voorzienig, deze schoon achter te laten.

Als regel geldt dat kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene van het sanitair gebruik mogen maken.

Wasmachine en droger
Tegen betaling kan u gebruik maken van de wasmachine en/of droger. De sleutel hiervoor is af te halen bij de receptie.

Gasten
U mag natuurlijk gasten ontvangen op de camping, maar ze moeten wel de kampeerregels in acht nemen. Gasten op onze camping dienen het op de tarievenlijst geldende bedrag voor een dag bezoek te betalen. Dit bedrag bedraagt €1,-. Auto’s van de bezoekers dienen op de centrale parkeerplaats geparkeerd te worden. Bezoekers dienen bij aankomst gemeld te worden bij de receptie.

Rusttijd
Op onze camping geldt een rusttijd van 23:15 tot 08:00 uur. Komt u laat terug of gaat u vroeg weg, voorkom dan geluidsoverlast. Besef dat radio en tv in deze omgeving erg hard kunnen klinken en uw buren kunnen hier hinder van ondervinden. Zorg dat niemand last heeft van u en de uwen.

Onderverhuur
Onderverhuur van grond, tent of caravan of het gratis beschikbaar stellen daarvan aan vrienden of bekenden mag uitsluitend in overleg met de beheerder. Overnachtende bezoekers betalen de eigenaar/beheerder het op de tarievenlijst geldende bedrag.

Sport en spel
Sport en spel kunnen op onze camping ruimschoots worden beoefend. Kies daarvoor steeds een plek op voldoende afstand van tenten/caravans en zorg ervoor dat u andere gasten niet stoort. Het gebruik van onze speeltoestellen is op eigen risico.

Beheerder
Dit kan de eigenaar of een daartoe aangewezen persoon zijn. Deze is gerechtigd om personen de toegang tot het terrein te weigeren en gasten die de regels niet naleven of die zich misdragen van het terrein te verwijderen.

Huisdieren
In overleg zijn 2 huisdieren per kampeerplaats toegestaan, mits aangelijnd. Uw huisdier mag geen overlast veroorzaken bij andere gasten en dient buiten de camping worden uitgelaten. Huisdieren van bezoekers zijn niet toegestaan.

Vragen
Wanneer u vragen heeft dan kunt u terecht bij de receptie of de beheerder van onze camping.

Annuleringsverzekering
Wij wijzen u erop dat het verstandig is om een annuleringsverzekering af te sluiten voor de periode die u bij ons op de camping verblijft. U kunt dan eventueel een beroep doen op uw verzekering wat betreft onvoorziene omstandigheden. Lees de verzekering goed door, zodat u weet waar u voor verzekerd bent.

Vroegtijdig vertrek
Bij vroegtijdig vertrek is de recreant de volledige prijs van de overeengekomen tariefperiode verschuldigd.

Afmelden i.v.m. onvoorziene omstandigheden
U dient zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering die deze gebeurtenissen dekt. Zie rubriek ‘annuleringsverzekering’ in deze voorwaarden. Deze algemene voorwaarden kunnen altijd aangepast worden indien noodzakelijk.


Veel vakantieplezier toegewenst op Camping De Zwiese!
Team Camping de Zwiese

 

Natuur Camping De Zwiese